Zoo Games

In de bijna ondoordringbare gamemarkt is Zoo Games juist de uitzondering op de regel. Dit nog jonge bedrijf (opgericht in 2007) ontwikkelt zich snel en belooft een grote speler te gaan worden op het gebied van gameontwikkelaars. Dat komt mede doordat Zoo Games spellen maakt voor alle genres en alle leeftijden. Van shooters tot actie adventure: Zoo games heeft het allemaal in het spellen gamma.

De bekende Zoo Games 

Dat zorgt ervoor dat Zoo Games ook meteen een hoop games kan uitleveren voor zowel Wii als andere gameplatforms. Hieronder volgt een selectie van een aantal Wii-games die Zoo Games inmiddels ontwikkeld heeft.

The Garfield Show: Threat of the Space Lasagna: Garfield is natuurlijk het bekende stripfiguurtje, die nu tevens zijn eigen game heeft. Zijn voorliefde voor lasagna komt snel naar voren, maar deze lasagna's zijn overgenomen door buitenaardse wezens en zijn dus niet zo vriendelijk. Jou taak om samen met Garfield deze kwaadaardige lasagna's af te stoppen.
Army Men, Soldiers of Misfortune: Jij bent een kleine soldaat in wording, die door middel van verschillende mini-games de vijandige troepen moet bestrijden. Wees niet verrast, want Army Men, Soldiers of Misfortune is juist een spel dat geschikt is voor alle leeftijden, dus ook kinderen.
Order Up!: Order Up! is een kook-simulatie game waarbij je een eigen restaurant tot een daverend succes moet maken. Leer koken, leer bedienen en zorg dat je gasten met een volle maag en een tevreden gevoel naar buiten lopen. Een succesvol restaurant leidt dan tot die nodige culinaire sterren die je motivatie geven om deze game eindeloos te spelen.
Yamaha Supercross: Yamaha Supercross brengt een spannend racespel waar je mag rijden op de crossmotoren van het bekende Japanse motormerk. Rij op de verschillende crossbanen en probeer de snelste tijd te halen en zo al je tegenstanders te slim af te zijn. Kortom: werk jezelf naar de top van het klassement!