Sega games 

Sega is een eeuwenoude spelontwikkelaar die zich ontwikkeld heeft tot een game ontwikkelaar van topniveau. Vroeger maakte Sega deel uit van de belangrijkste spelers op de markt van gameconsoles. Inmiddels is dit veranderd en biedt Sega tal van spellen aan voor verschillende soorten consoles die vroeger als concurrentie gezien werden. Dat betekent niet dat de kwaliteit achteruit is gegaan. De grote bedenker van Sonic The Hedgehog maakt nog regelmatig kwalitatief sterke games. Van actie adventures tot zelfs een huis Sega casino game met roulette, craps & gokkasten spellen.

De populairste spellen van Sega 

We hebben een aantal spellen voor je op een rijtje gezet die van de hand van Sega afkomen.

Mario en Sonic op de Olympische Spelen: Een leuk kinderspel waarin de bekende computerfiguren, van zowel Nintendo als Sega, het tegen mekaar opnemen in een fictieve vorm van de welbekende Olympische Spelen. Allesomvattend een prima reden om snel te voetballen, zwemmen of kanovaren met jou favoriete computerfiguren.
Football Manager: Altijd al gedroomd om trainer te worden van een professionele voetbalclub? Met Football Manager 2012 stap jij in het avontuur van voetbalmanager en dien jij jouw voetbalclub naar de top van het hedendaagse voetbal te leiden door middel van tactische aanpassingen, het toespreken van spelers en pers en het kopen van de absolute aanwinsten voor jouw team waarmee succes gehaald kan worden.
Total War: SHOGUN 2: Een weerzinwekkende strategiegame waarin jij de rol van Daimyo, een clanleider, op je neemt en zo veldslagen met jouw Middeleeuwse Japanse troepen dient te winnen. Het doel? De verdeeldheid tussen de verschillende Japanse volkeren weg te vagen en zo een eenwording van Japan creëert.
Renagade Ops: Een oorlogsspel waarin je in de huid kruipt van een mobiele-commando eenheid die door vijandelijke linies moet dringen om de inferno te verslaan. Renagade Ops neemt je mee in de meest weerzinwekkende oorlogssituaties. Wapen jezelf goed en neem de juiste beslissingen om de inferno te verslaan.