Namco Bandai games

Japanse vechtsport is duidelijk de specialisatie van Namco Bandai, dat tevens ook een Japanse spelontwikkelaar is. Dat neemt niet weg dat Namco Bandai zich door de loop der jaren ontwikkelt heeft tot één van de grootste gamesontwikkelaars in de wereld. Dit komt doordat ze echte bekendheid hebben verschaft door de eerste versie van pacman te maken, zoals die gespeeld werd vanuit de grote spelkasten.
Ook de vechtspelserie van Tekken behoort tot de absolute klassiekers van de gameontwikkelaar en dat is nog lang niet het enige. Hieronder vindt je een lijst van de Wii-games die Namco Bandai op de markt heeft gebracht.

Dragon Ball Z en Pac-man

Extreme Challenge: In Extreme Challenge wordt er handig gebruik gemaakt van de multifunctionaliteit die een Wii te bieden heeft. Je stuurt de characters namelijk door middel van veel lichaamsbewegingen door allerlei mini-games heen, waarbij je de highscore kunt behalen. De mini-games bestaan vooral uit extreme sporten, denk hierbij aan straatrodelen, rotsklimmen en parachutespringen.
Dragonball Z, the revenge of Piccolo: Van het voormalige televisieprogramma voor kinderen worden nog regelmatig games gemaakt met een interessante gameplay. Dragonball Z, the revenge of Piccolo brengt een hoop avontuur, met een kleine Goku als hoofdrolspeler. Jouw taak is uiteraard om de Dragonballs terug te nemen van Piccolo, jou vijand gedurende het spel.
Pac Man Party: Als ode aan 30 jaar Pac-Man brengt Namco Bandai een spel waarbij je met alle vriendjes van Pac-Man een heleboel mini-games kunt spelen.
Go Vacation: Bezoek Kawawii Island, een paradijselijke vakantiebestemming waar jij je met een hoop activiteiten eindeloos kunt vermaken en dat allemaal op de manier zoals jij dat wilt. Deze game met een simpele gameplay is makkelijk te besturen, ook voor de allerkleinsten. Ga eindeloos paardrijden, skidiven, jetskiën of autorijden op dit prachtige eiland en beleef een vakantie in je eigen vakantiehuis!