Majesco games

Majesco Entertainment is een computerspelontwikkelaar dat al jaren actief is in deze branche. Majesco is mede-ontwikkelaar van de beroemde pac-man games, die wereldwijd een hoop bekendheid hebben verschaft. Majesco Entertainment houdt zich nu vooral bezig met het maken van games in alle genres, van volwassen puzzelspellen tot kinderspellen. Enkele voorbeelden van spellen die Majesco heeft ontwikkeld of uitgeeft zijn: Zoo Hospital, Cake Mania 2, Wonderworld Amusement Park & Golden Nugget Casino voor de DS.
Met de ontwikkeling van een populair dansspel laat Majesco Entertainment zien dat ze zich graag in de gameconcurrentie willen mengen. Zowel goede graphics als een heerlijke gameplay vind je al gauw bij Majesco Entertainment. Hieronder vindt je een aantal games van Majesco Entertainment.

De populairste games 

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel Wii: Van de bekende kinderfilm is er nu ook een spel voor de Wii, Dit speel neemt je mee in een leuk avontuur met de aandoenlijke knaagdieren. Door te zingen en te dansen moet jij de highscore zien te behalen om verder in het spel te komen. Dankzij het leuke verhaal dat erbij is toegevoegd, kun je nog meer genieten van het spel.
Cake Mania in the Mix: In dit leuke bakspel neem jij de rol van Jill Evans op je, zij is een vrouw die taarten bakt in de winkel van haar ouders. De winkel is echter failliet gegaan en jij dient te zorgen dat jouw taarten weer in de picture komen. Door middel van het spelen van mini-games en leuke missies kan jij die taak volbrengen.Goosebumps Horrorland: Een pretpark is altijd leuk om te bezoeken, of toch niet? In Goosebumps Horrorland neem jij een bezoekje aan een pretpark, die toch niet zo leuk blijkt te zijn. The Scorpion of Doom probeert jouw dagje plezier te verzieken en het is aan jou de taak om hun te stoppen.
Zoo Hospital: In Zoo Hospital moet jij een dierentuin weer op de rails krijgen die dreigt overgekocht te worden door een nieuwe investeerder.  De nieuwe investeerder wil graag een mini-golf park van de dierentuin maken. Door de dieren goed te verzorgen en tevens nieuwe dieren voor het park binnen te halen kun jij ervoor zorgen dat het park een succes blijft.