LucasArts games

LucasArts is een klein bedrijf dat vooral gespecialiseerd is in het maken van games die zich nadrukkelijk op 1 onderwerp richten. Tegenwoordig maakt LucasArts spellen waarin Star Wars en Indiana Jones centraal staan en waar vooral tactiek een must is geworden. Naast ontwikkelaar is het bedrijf ook nog distributeur.
Dit zorgt er wel voor dat LucasArts zich vooral moet richt op een hoop details in haar spellen, want het richt zich specifiek op de technische aspecten die een goede game nodig heeft. LucasArts maakt haar spellen voor elke gameconsole beschikbaar. Hieronder volgt een verzameling van LucasArts' beste games.

Star Wars  

Star Wars The Clone Wars: Star Wars fans van over de hele wereld, zowel jong als oud, kunnen zich uren verkneuvelen aan de zenuwslopende avonturen die je zult tegenkomen in deze game. Vecht als je favoriete Jedi en cloon troopers tegen de duivelse vijanden. Alle characters die ook bekend zijn in de film zal je allemaal weer tegenkomen in deze game, met urenlang speelgenot als geschenk.
LEGO Star Wars: Voor de kleinere gamers onder ons kan ook volop Star Wars gespeeld worden, alleen met het unieke uiterlijk van een lego-poppetje. Toch biedt deze game van Star Wars ook een weerzinwekkende verhaallijn en dat betekent maar 1 ding: urenlang speelplezier op de Wii!

Indiana Jones 

Indiana Jones and The Staff of Kings: Een ander spel waar Lucas Arts' specialiteit ligt, is Indiana Jones, tevens bekend van de films. Stap in het avontuur met Jones en beleef een epische reis die je brengt naar de ChinaTown in San Francisco tot de welbekende jungle waar Indiana Jones wel vaker terecht is gekomen.
ThrillVille, Off the Rails: Je eigen pretpark bouwen, wie wil dat nou niet? Met ThrilleVille wordt het allemaal werkelijkheid, want nu krijg jij een uitgelezen mogelijkheid om achtbanen, wildwaterbanen en spookhuizen te bouwen. Na het bouwen kun je vervolgens eindeloos nagenieten door een ritje in je eigen gemaakte attractie te maken.