Capcom games

Een van de bekendste Japanse gameproducenten is en blijft natuurlijk Capcom. Capcom is opgericht op 30 mei 1979 in Osaka en is daar nog steeds gevestigd. Inmiddels heeft Capcom ook een hoofdkantoor in San Mateo. Van oorsprong werd Capcom opgericht onder de naam Japan Capsule Computers, uit deze naam is de huidige naam gekomen. Capcom staat bekend om vele spellen, maar haar grote topper was toch wel Resident Evil.

Capcoms Wii Games 

Op het gebied van Wii games heeft Capcom ook niet stil gezeten, Capcom bracht onder andere de Wii spellen Monster Hunter, Resident Evil en Zack & Wiki uit. Ook bracht Capcom een aantal andere spellen voor de Wii uit zoals Neopets Puzzle Adventure, Spyborgs, Dead Rising: Chop Till You Drop, Ultimate All-Stars en Sengoku Samurai Heroes. Wij vertellen je nu meer over de toppers van Capcom op het gebied van de Wii spellen.

Monster Hunter, Resident Evil en Zack & Wiki 

Capcom Monster Hunter voor de Wii is een spel dat uitgebracht is in de lente van het jaar 2010. Het spel voor de Wii is te spelen met 2 personen en geeft een schitterende omgeving weer. In de game ga je op pad als avonturier omgeven door vijanden die je te lijf gaan met allerlei wapens zoals een zwaard, een bijl en pijl & boog.
Resident Evil is ongetwijfeld het beste spel dat Capcom ooit op de markt heeft uitgebracht. De allereerste game omtrent Resident Evil werd uitgebracht in 1992 en sindsdien volgden vele nieuwe delen. Natuurlijk kon ook de Wii game niet ontbreken. Capcom heeft voor de Wii ook een aantal succesvolle varianten op Resident Evil uitgebracht zoals Resident Evil: The Umbrella Chronicles, Resident Evil: The Darkside Chronicles, Resident Evil: Archives en Resident Evil 4.
Het Wii spel Zack & Wiki van Capcom heet eigenlijk in zijn geheel “Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure”. Het avontuur van Zack & Wiki gaat over een geheime piraat genaamd Barbaros, hij heeft een schat op een mysterieus eiland verborgen. Barbaros lijdt onder een vloek en door middel van het vinden van de schat kunnen Zack & Wiki deze vloek laten verdwijnen. Zack & Wiki is een zeer spannend spel waarin je tot het uiterste moet gaan om het doel te bereiken!