Atari games 

Nolan Bushnell was het die in 1972 in de Verenigde Staten de toekomstig succesformule Atari oprichtte. Atari was een zeer belangrijke speler in de markt van spelcomputers en homecomputers. Ze waren voornamelijk belangrijk bij het uitgeven van arcadespellen. Atari was onder andere verantwoordelijk voor het produceren van spelcomputers waaronder de bekendste Atari 2600, maar ook de Atari Pong en de Atari Lynx. Inmiddels is deze tijd al heel ver achter de rug en produceert Atari tegenwoordig alleen nog maar spellen. In dit artikel gaan we in op de Wii spellen die Atari uitgebracht heeft.

De Wii games van Atari 

Een greep uit het assortiment van Wii games die Atari aan u te bieden heeft zijn bijvoorbeeld de spellen: Jenga, Driver Parallel Lines en Ready 2 Rumble Revolution. Andere, minder bekende, Wii spellen van Atari zijn: Go West!, Ghostbuster, Alone in the Dark, Godzilla, Poker Sam, Power Rangers Samurai en Sam & Max Season Two: Beyond Time and Space. We gaan u nu iets meer vertellen over de eerst genoemde Wii spellen van Atari.

De populairste games 

Waarschijnlijk het bekendste Wii spel dat Atari uitgebracht heeft is Jenga. U kent ongetwijfeld het spelletje Jenga: blokken uit een toren nemen en er tegelijkertijd voor zorgen dat deze toren blijft staan. Dit spel heeft Atari schitterend uitgewerkt voor de Wii en is maar liefst met 4 man te spelen. Tevens is de puzzel game zeer goed geprijsd. Ook een Wii spel van Atari die we niet onbehandeld voorbij kunnen laten gaan is Atari Read 2 Rumble Revolution. Het spel, uitgebracht in 2009, is te spelen met 2 personen. Het spel is puur gericht op boksen waarin je het met 18 cartooneske persoonlijkheden tegen elkaar op kunt nemen. Ook is het spel voorzien van zeer grappig commentaar van Michael Buffer. Als laatste hebben we voor u de Atari Wii game Driver Parallel Lines. Het spel werd uitgebracht in de zomermaanden van 2007. Deze race Wii game is te spelen met enkel 1 persoon vanaf de minimum leeftijd van achttien jaar. Driver Parallel Lines is een spannend spel waar je geen genoeg van krijgt. Scheur met een snelle stoere auto door de straten van New York zoals ze er in 1978 uitzagen.