505 Games

505 Games is een ontwikkelaar in de videospellenindustrie die voorheen opereerde onder de naam 505 Game Street. Het bedrijf, dat gevestigd is in de Italiaanse mode stad Milaan, is opgericht in het jaartal 2006. Sinds dit jaar was het namelijk een afsplitsing van het Italiaanse bedrijf Digitial Bros. De Italiaanse videospellen ontwikkelaar is voornamelijk gespecialiseerd in games voor platforms zoals Nintendo DS en Nintendo Wii. Over een aantal games die te bespelen zijn op de Nintento Wii, bieden wij u wat informatie. Wilt u de website van 505 Game Street bezoeken? Dan moet u in dat geval de website www.505games.com bezoeken.
Zoals eerder gezegd heeft 505 Games een aantal video spellen ontwikkeld voor de Nintendo DS, dit waren spellen zoals Top Gun, Touch Detective en Johnny Test. Spellen die 505 Games voor de Nintendo Wii had ontwikkeld waren bijvoorbeeld games zoals Big Catch Fishing, Playwize Poker & online gokkast spellen, Brunswick Bowling Pro, Accent Core en Cooking Mama. Deze spellen zijn zeer geliefd en nog steeds verkrijgbaar tegen de juiste vergoeding.

Bownling Pro 

Allereerst de game Bownling Pro die in zijn geheel bekend staat als 505 Games Brunswick Bownling Pro. Deze game voor de Wii is bestemd voor de leeftijdscategorie vanaf 3 jaar en op de markt gebracht in september 2007. Bownling Pro is op de Wii met maximaal 4 man te bespelen en begeeft zich in de genre sport. In de game komen alle spelers terecht op een authentieke en sfeervolle bowlingbaan . In de game kun je allereerst je karakter neerzetten met accessoires en type bowlingbal. Vervolgens kun je aan allerlei verschillende bowling toernooien deelnemen maar ook een snel spelletje bowlen spelen.

Andere games

Een andere game voor de Wii is de game Accent Core. Deze Wii game is wat minder lang op de markt, maar met haar introductie in 2009 toch al enige tijd. Deze game begeeft zich in de genre actie en vecht en is speciaal ontworpen voor de leeftijdscategorie 12 jaar en ouder. Accent Core is met 2 man te spelen waarbij je spannende en snelle gevechten kunt spelen en oneindig lange combo's kunt creëren. Ook heeft deze game een zeer uitgebreide carrière single player mogelijkheid.
De game Cooking Mama is een hele leuke game die is uitgebracht in 2007 in de genre virtueel leven. Deze genre betekent dat het spel gebaseerd is op gebeurtenissen uit het dagelijks leven. Het spel Cooking Mama is gericht op alle leeftijden boven de 3 jaar en is bespeelbaar voor een maximum van 2 spelers. In de game neem je de rol op jezelf als hulpchef van Mama. Zo maak je op het begin eenvoudige gerechten, hoe verder in het spel hoe meer spectaculair en culinair de spellen worden.